Tramadol prijs

Online betrouwbare Tramadol kopen

Tegenwoordig is alles online te bestellen. Ook medicijnen zoals Tramadol. Tegenwoordig kunt u Tramadol kopen vanuit huis. Maar de prijzen van Tramadol verschillen op bijna iedere site. Er zijn verschillende sterktes en varianten beschikbaar. Soms wordt Tramadol goedkoop aangeboden, maar is dit dan wel te vertrouwen? En wat is een gangbare prijs voor Tramadol?

Tramadol kopen bij de apotheek

U kunt Tramadol alleen bij de apotheek halen met een recept van uw huisarts. Dit omdat Tramadol een hevige pijnstiller is die niet bedoeld is voor lichte pijnklachten. Uw arts schrijft u waarschijnlijk pas Tramadol voor als andere pijnstillers zoals paracetamol u niet genoeg helpen. Tramadol wordt bijvoorbeeld gebruikt na een operatie, wanneer u last heeft van migraine of artrose. Tramadol is verkrijgbaar in verschillende sterktes. U kunt het beste met een lichte variant starten, zodat de kans op bijwerkingen klein blijft. Mocht dit niet genoeg zijn kunt u altijd nog een sterkere variant nuttigen.

Wat is Tramadol

Tramadol valt in de categorie opioïde pijnstillers. Tramadol werkt door de pijnsignalen af te breken voordat deze in de hersenen aankomen. Op deze manier voelt u geen pijn. Ook werkt Tramadol heel snel, binnen een half uur voelt u al verbetering van de pijn. Zo wordt u niet belemmerd in uw dagelijkse activiteiten door de pijn.

tramadol prijs

Wanneer Tramadol te gebruiken?

Tramadol is een zeer sterke pijnstiller. Het is niet voor niets dat het vaak alleen maar op recept wordt afgegeven. Wanneer u zulke erge pijnklachten heeft dat deze niet met bijvoorbeeld paracetamol overgaan, dan is Tramadol misschien wel een goede oplossing voor u. Tramadol is in veel verschillende varianten te verkrijgen. Van tabletten en capsules tot bruistabletten en zetpillen. Zo kunt u kiezen voor de beste oplossing afhankelijk van uw klachten.

De prijs van Tramadol

Als u bij een goede internetsite uw Tramadol koopt, krijgt u er vaak een online consult bij. De arts bekijkt uw dossier en kijkt of u wel geschikt bent voor een bepaald geneesmiddel, in dit geval Tramadol. Bij de prijs van uw medicijn zit dus al het online consult van een geregistreerde arts. Ook zit vaak de btw er al bij in, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Hier ziet u een voorbeeld van hoe duur Tramadol ongeveer is.

  • Tramadol Ratio Retard 50 mg kost €59,00 bij 20 capsules;
  • Tramadol Ratio Retard 50 mg kost €133,50 bij 200 capsules;
  • Tramadol Ratio Retard 100 mg kost €72,00 bij 20 tabletten;
  • Tramadol Ratio Retard 200 mg kost €92,50 bij 20 capsules.

Er is duidelijk te zien dat hoe groter de hoeveelheid is die u koopt, hoe goedkoper u uit bent. Ook moet u goed kijken naar in welke vorm u uw medicijn wil. Dit was een voorbeeld van Tramadol in de vorm van capsules en tabletten, maar er zijn ook druppels.

De sterkte van de Tramadol kan ook erg verschillen. Hierboven staat een voorbeeld van de 50 mg, 100 mg en 200 mg capsules, wat ook de meest gangbare sterktes zijn. Echter is er ook een sterkte van 150 mg.
Tramadol Ratio Retard 200 mg kost 113,00 bij 50 capsules. Een sterker medicijn kost u dus ook vaak wat meer.

Niet te sterk

Het is van belang niet met een te sterke concentratie Tramadol te beginnen. Dit kan vervelende bijwerkingen met zich mee brengen, aangezien het een hele sterke pijnstiller is. Begin met een dosis van 50 mg, en bouw dit op wanneer dit u niet genoeg ondersteunt. Voorbeelden van bijwerkingen van Tramadol zijn misselijkheid, duizeligheid, sufheid, hoofdpijn, veel zweten of last hebben van een droge mond. Deze bijwerkingen komen lang niet bij iedereen voor, maar wel relatief vaak. 1 op 10 tot 1 op 100 mensen hebben last van deze bijwerkingen.

Mocht u last hebben van bijwerkingen, dan is dit nog geen probleem. Uw lichaam heeft tijd nodig om aan het medicijn te wennen. De meeste bijwerkingen verdwijnen na een poosje vanzelf. Wanneer u echter denkt valse Tramadol te hebben gekocht, dan is het van belang uw arts in te lichten. Wanneer u op een niet geregistreerde site uw Tramadol heeft gekocht is er een kans dat deze niet echt is, en daarmee niet de juiste stoffen bevat.

Oplichters op het internet

Omdat Tramadol een sterke pijnstiller is, wordt deze vaak veelvuldig verkocht op het internet. Dit lijkt heel fijn en makkelijk, maar is beslist niet altijd even veilig. Sommige van deze bedrijven verkopen namelijk nep medicijnen, voornamelijk sterke pijnstillers als Tramadol. Vaak wordt er bij de productie van deze medicijnen gebruik gemaakt van rare of vervuilde stoffen.

Het tot u nemen van deze stoffen kan een gevaar zijn voor uw gezondheid. Soms is de Tramadol wel echt, maar gemengd met iets anders. Zo kan het ook bijvoorbeeld zijn dat u 200 mg Tramadol bestelt maar pillen van 50 mg met nog iets er doorheen binnenkrijgt. Op het eerste gezicht lijkt de Tramadol dan betrouwbaar, maar u neemt zo alsnog stoffen tot u die u helemaal niet tot u hoort te nemen. Koop dus alleen bij betrouwbare sites.

Veilig Tramadol bestellen

Natuurlijk zijn er ook een heleboel bedrijven die wel gewoon echte Tramadol verkopen. U kunt nooit helemaal zeker weten of een bedrijf betrouwbaar is, maar er zijn wel een aantal tips waarmee u kunt checken of een bedrijf betrouwbaar is. Zo moet u weten dat echte Tramadol niet verkrijgbaar is zonder recept of een online consult. Mocht dit niet aanwezig zijn op de site waar u bestelt dan gaat het waarschijnlijk niet om echte Tramadol. Ook kunnen deze oplichters de Tramadol met een ‘speciale actie’ goedkoop of in grote mate proberen te verkopen. Koop dus nooit als een website er onbetrouwbaar uit ziet. Ook dient u er op te letten of de betaalomgeving wel veilig is. Ziet alles er goed uit? Verder kunt u natuurlijk het best uw geneesmiddelen kopen bij een Europese geregistreerde apotheek, via een online doktersdienst met een klantenservice.

Het is dus van belang dat u naar een betrouwbare site zoekt wanneer u online uw medicijnen wil bestellen. Let goed op bijvoorbeeld het gebruik van online consults om de betrouwbaarheid van het bedrijf te controleren. Op deze manier zult u goedkope en echte medicijnen kunnen vinden en koopt u geen neppe Tramadol. Dit brengt grote gezondheidsrisico’s met zich mee. Twijfel niet als u denkt iets verkeerds te hebben geslikt. Waarschuw meteen uw dokter.


Nu Tramadol kopen zonder recept »